NUOTTI-VALMENNUSTA TAMPEREEN SEUDULLA

OmakaS Oy:n Karoliina Ståhlhammar toimii Nuotti-valmentajana Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla. Nuotti-valmennus on Kelan maksama harkinnanvarainen ammatillinen kuntoutus ja tuki nuorille, joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa. Voit hakeutua Nuotti-valmennukseen ilman lääkärinlausuntoa.

Mitä on Nuotti-valmennus?

Nuotti-valmennus on henkilökohtaista tukea tulevaisuuden suunnitteluun. Valmennuksen tavoitteena on auttaa nuorta hahmottamaan oma elämäntilanteensa, auttaa unelmoinnissa ja tukea etsimään omat taidot ja vahvuudet.  Tätä kautta tulevaisuuden suunnittelu helpottuu.  Nuotti-valmentajasi auttaa sinua siinä.

Kenelle Nuotti-valmennus on tarkoitettu?

Nuotti-valmennuksen kohderyhmänä ovat 16-30-vuotiaat nuoret

  • joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa
  • joiden fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen toimintakyky on heikentynyt

Minun lähtökohtani on tukea sinua sinun haaveidesi ja toiveittesi mukaiseen elämään.

Valmennukseen sisältyy 20 tapaamista 10 kuukauden aikana. Jokaiselle tehdään oma henkilökohtainen suunnitelma valmennuksesta. Tapaamiset toteutetaan sinulle sopivassa paikassa.

Nuotti-valmentajan rooli

Minä toimin sinun henkilökohtaisena valmentajanasi.  Tehtävänäni on ohjata ja rohkaista sinua löytämään ja hyödyntämään omia voimavarojasi, toimimaan itsenäisesti ja asettamaan sinulle sopivia tavoitteita.

Valmennukseen sisältyy tapaamisia, säännöllistä yhteydenpitoa sekä verkostotyötä. Tapaamme sinulle sopivassa paikassa (kotona, kahvilassa, kirjastossa...) ja tapaamisten välissä olemme tarvittaessa yhteydessä puhelimitse tai WhatsApp-viestein.


Valmennus on jokaisella omanlaistaan ja se on sinulle täysin maksuton palvelu!

Miten voit hakea Nuotti-valmennukseen?

Jos joku muu suosittelee sinulle Nuotti-valmennusta, sinut ohjataan soittamaan Kelan kuntoutuksen valtakunnalliseen puhelinnumeroon 020 692 205.  Sieltä Kelan asiantuntija soittaa sinulle takaisin sovittuna päivänä ja tekee lyhyen haastattelun valmennukseen hakemiseksi.

Hakeudut näin Nuotti-valmennukseen suullisen haastattelun yhteydessä, jolloin sinun ei tarvitse täyttää kuntoutushakemusta.

Haastattelussa kysytään, kenet haluat valmentajaksesi.  Sinulle kerrotaan palveluntuottajat: Karoliina Ståhlhammar on yksi heistä.

» Lue lisää nuottivalmennuksesta Kelan sivuilta!