YKSILÖN OMATUKI
» Henkilökohtaista apua arjen haasteisiin «

OmakaS Oy tarjoaa Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla yksilöllistä, henkilökohtaista tukea ja apua kuten esim. keskustelua, valmennusta sekä apua elämänhallintaan.

Milloin olisi hyvä hakea yksilöllistä apua ja tukea arjen haasteisiin?

Kun sinulla on huoli omasta jaksamisestasi, arjesta selviytyminen stressaa tai sinulla on tunne ja tarve keskustella elämästäsi ulkopuolisen kanssa.  Tuntuuko sinusta, että olet jäänyt yksin tilanteissa, joissa sinulla on ristiriitoja ihmissuhteissasi, jännittyneisyyttä tai olet voimaton ja uupunut?

Omatuessa tutustumme sinuun ja sinun elämäntarinaasi, rakennetaan yhdessä kestävämpi oma polku eteenpäin.


Kun rohkaiset mielesi ja haet apua ajoissa, ennen kuin ongelmat kasaantuvat, on avun tarvekin huomattavasti pienempi ja muutos nopeampaa ja helpompaa.

Sinun ei tarvitse kärsiä vakavista psyykkisistä ongelmista hyötyäksesi terapeuttisista keskusteluista. Keskustelemalla voimme auttaa ja tukea sinua jatkamaan elämääsi haluamaasi suuntaan. Voimme toimia kuuntelijana ja tarjota ulkopuolisen näkökulman ongelmien ratkaisuun. Autamme sinua asiassa eteenpäin.

Yksilölliset terapeuttiset palvelut

  • Keskusteluapu henkisen hyvinvoinnin tueksi
  • Ammatillinen tukihenkilötoiminta
  • Ennaltaehkäisevä lastensuojelutyö
  • Lastensuojelun jälkihuolto

Ota yhteyttä!

Tutustumiskäynnin jälkeen osaamme kertoa arviomme tarvittavista tapaamiskerroista.  Joskus tarvitaan vain muutama käynti tai keskustelukerta, toisinaan pitempikestoinen valmennus. Tutustumiskäynnin aikana mietitään yhdessä tilanteeseesi sopiva tapaamistyyli tai valmennus.